A Ruby csokoládé szirup felhasználási köre nagyon széles leggyakrabban kávék forró csokoládék ízesítésére használjuk De akár kakaóba vagy csak sima tejbe töltve is nagyszerű élményt biztosít Sütemények palacsinták gofrik ízesítésére is tökéletes Bogyós gyümölcsös csokis ízvilágú szirup Az Maison Routin szirupok története kezdődött Philibert Routin ekkor kezdett gyümölcs- és fűszer koncentrátumok pürék szirupok és ízesített borok gyártásába Chambéry-ben A cég mára kis családi vállalkozásból a világ vezető szirup- és koncentrátum gyártójává fejlődött Az termékek minőségi gyümölcs alapanyagokból nádcukorból és a francia Alpok forrásvizeiből készülő prémium szirupok és koncentrátumok teljes gyümölcs ízhatással tartósítószerek nélkül Ajánljuk forró és hideg italok kreatív ízesítéséhez limonádé kávé tea forró csoki és sör jégkása fagylalt desszert koktél termékek készítéséhez összetevők CANE SUGAR WATER BLACK CARROT CONCENTRATE NATURAL FLAVOURING COLOURING PLAIN CARAMEL ACID CITRIC ACID