A Sóskaramell szirup felhasználási köre nagyon széles leggyakrabban kávék forró csokoládék ízesítésére használjuk De akár kakaóba vagy csak sima tejbe töltve is nagyszerű élményt biztosít Sütemények palacsinták gofrik ízesítésére is tökéletes Finom karamell íz pici sóssággal A Sós Karamell Szirup egy népszerű ízesítő amely különösen kávék tejhabok turmixok és desszertek ízesítésére használható A márka francia eredetű és híres a prémium minőségű szirupjairól amelyek gazdag ízélményt nyújtanak A sós karamell íz kombinálja a karamell édességét a só ízével így egy különleges fenséges élményt kínál Ezt a szirupot gyakran használják különféle italok és ételek elkészítéséhez hogy egyedi ízletes ízeket érjenek el Ha szeretnéd kipróbálni érdemes kísérletezni vele különböző italokban és desszertekben hogy megtaláld a kedvenc felhasználási módodat összetevők CANE SUGAR WATER SALT NATURAL FLAVOURINGS ACID CITRIC ACID COLOURING PLAIN CARAMEL